«Назад

Стипендии за докторски студии и пост -докторски истражувања во Шведска

Шведскиот институт објавува повик за доделување на стипендии за кандидати од земјите на Западен Балкан за учебната 2017/20-18 година за докторски студии и пост-докторски истражувања во Шведска.

За повеќе информации, посетете ја веб страната: 
https://eng.si.se/areas-of-operation/scholarships-and-grants/si-scholarships-for-the-western-balkans-for-phd-studies-and-postdoctoral-research/

Коментари
Trackback URL:

Уште нема коментари. Бидете прв.

НАЈНОВИ АКТИВНОСТИ НАЈНОВИ АКТИВНОСТИ

Прикажани 1 - 5 од 10 резултати.
на 2

   

СТИПЕНДИИ КУРСЕВИ
СЕМИНАРИ/НАУЧНИ
КОНФЕРЕНЦИИ
РЕЗУЛТАТИ КОНТАКТ FOREIGN STUDENTS
           
Во Р.Македонија По држави По држави      
Надвор од Р.Македонија По области По области