Врз основа на член 55 став 1 од Законот за организација и работа на органите на државнaта управа (“Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/00, 44/02, 82/08, 167/10 и 51/11), врз основа на
Министерството за образование и наука информира дека сите апликанти за доделување на студентските стипендии за академската 2015/2016 година, кои согласно понудената можност одбрале термин за
Врз основа на член 55 став 1 од Законот за организација и работа на органите на државнaта управа (“Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/00, 44/02, 82/08, 167/10 и 51/11), врз
Министерството за образование и наука им соопштува на сите студенти, на кои им се доделува стипендијата дека потребно е да достават три пополнети копии од Договорот и тоа:
Врз основа на член 55став 1 од Законот за организација и работа на органите на државнaта управа (“Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/00, 44/02, 82/08, 167/10 и 51/11), врз
РСС (Отвора нов прозорец)
Прикажани 1 - 5 од 8 резултати.
на 2

Назив
Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус на јавните и приватните универзитети
Поднесување на документи за студентските стипендии ќе се врши и на Денот на дрвото, 2.12.2015 година.
Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии за студиската 2015/2016 година
Соопштени за сите студенти на кои им се доделува стипендија
Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии за студиската 2014/2015 година
Резултати од конкурсот за доделување на стипендии за „Прва група“„Втора група“ и „Трета група“ на редовни студенти
КОНКУРС за доделување стипендии на студенти запишани на додипломски студии од прв циклус во Република Македонија за студиската 12/13 год. од ТИП A
Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти запишани на додипломски студии од прв циклус за студиската 2013/2014 година
СТИПЕНДИИ КУРСЕВИ
СЕМИНАРИ/НАУЧНИ
КОНФЕРЕНЦИИ
РЕЗУЛТАТИ КОНТАКТ FOREIGN STUDENTS
           
Во Р.Македонија По држави По држави      
Надвор од Р.Македонија По области По области