Во врска со Конкурсот за доделување на 4 (четири) стипендии за најдобрите ученици на возраст од 14-16 години за посета на летна програма на Центарот за талентирани ученици при Универзитетот Џонс
  Министерството за образование и наука во соработка со Центарот за талентирани ученици (ЦТУ) при Универзитетот Џонс Хопкинс, со седиште во Балтимор, Мериленд САД ќе додели 4 (четири)
РСС (Отвора нов прозорец)
Прикажани резултати 2.
СТИПЕНДИИ КУРСЕВИ
СЕМИНАРИ/НАУЧНИ
КОНФЕРЕНЦИИ
РЕЗУЛТАТИ КОНТАКТ FOREIGN STUDENTS
           
Во Р.Македонија По држави По држави      
Надвор од Р.Македонија По области По области