Прикажани 1 - 20 од 437 резултати.
на 22
Датум Време Назив Внесете Детали  
18.1.12 21:16 – 22:16 К О Н К У Р С за доделување на стипендии за специјализација во Велика Британија за 2012 година Настан Извоз
15.2.12 21:07 – 22:07 Стипендии за постдипломски студии финансирани од Jапонската влада Настан Извоз
16.2.12 20:55 – 21:55 Конкурс за доделување на 4 (четири) стипендии на Владата на Народна Република Кина за додипломски (редовни) и магистерски студии и специјализации Настан Извоз
22.2.12 20:36 – 21:36 Конкурс за Fulbright Student стипендии за академска 2013-2014 година Настан Извоз
26.2.12 20:18 – 21:18 КОНКУРС за доделување стипендии за студии од прв и втор циклус на Академијата за филмска и ТВ уметност (ФАМУ), Прага, Република Чешка за академската 2 Настан Извоз
12.3.12 19:48 – 20:48 Повик за аплицирање за стипендии во Република Словачка Настан Извоз
12.3.12 19:53 – 20:53 Известување за разни видови стипендии на Амбасадата на Словачка во РМ преку Словачката национална програма за студии Настан Извоз
20.3.12 14:58 – 15:58 Курс на тема „Интегрирано менаџирање со штетни инсекти“ Настан Извоз
20.3.12 14:58 – 15:58 Четири неделен курс израелските власти за борба против дрогата Настан Извоз
20.3.12 15:03 – 16:03 Курс за земјоделско инженерство Настан Извоз
20.3.12 15:04 – 16:04 К О Н К У Р С за доделување на стипендии за изучување на словенечки јазик и студиско усовршување во Р.Словенија за академската 2012/2013 год. Настан Извоз
20.3.12 15:06 – 16:06 К О Н К У Р С за доделување на стипендии за специјализација во Велика Британија за 2012 година Настан Извоз
20.3.12 15:07 – 16:07 К О Н К У Р С за доделување стипендии за додипломски студииод прв циклус во странство Настан Извоз
20.3.12 19:24 – 20:24 Конкурс за стипендии на француската влада за постдипломски студии во Франција (едногодишни, за ниво мастер или докторат) Настан Извоз
21.3.12 07:04 – 08:04 СООПШТЕНИЕ Настан Извоз
21.3.12 07:05 – 08:05 Стипендии за 4 кандидати од Р.Македонија за учество на летни школи по чешки јазик, 2 стипендии Плзењ и 2 стипендии во Брно Настан Извоз
21.3.12 07:10 – 08:10 КОНКУРС за додедлување стипендии за студии од втор циклус за академската 2011/2012 година Настан Извоз
21.3.12 07:12 – 08:12 К О Н К У Р С за доделување стипендии за академски студии од втор циклус во странство Настан Извоз
21.3.12 07:13 – 08:13 КОНКУРС за доделување стипендии за студии од прв и втор циклус на Академијата за филмска и ТВ уметност(ФАМУ),Прага,Р.Чешка за академската 12/13год Настан Извоз
21.3.12 07:16 – 08:16 Стипендии за постдипломски студии финансирани од Jапонската влада Настан Извоз
Прикажани 1 - 20 од 437 резултати.
на 22